Vinna eller försvinna i New York

Drömmer om The Big Apple

Drömmen om New York och Rangers. Det är något som alla, på något sätt har någon slags anknytning till. En utav världens mest kända och största städer. De flesta har någon gång varit eller längtat efter metropolen för att se den bisarra staden. I New York har mängder med världskända filmer spelats in och här finns det verkligen något för alla. Även om du inte är en storstadsmänniska. The big apple är hemmet för bra snabbmat och krogar som saknar motstycke. Det är även hem åt det kanske mest kända NHL-laget. New York Rangers. Laget har även en utav de bästa målvakterna i hela serien, som också råkar vara svensk och heter Henrik Lundqvist.

Sportresa

Är du ett stort NHL-fan eller bara en som gillar hockey i allmänhet så finns något för dig. Även om SHL och Allsvenskan i Sverige kan vara nog så trevlig och kul så är det knappast i närheten av den hårdheten och snabbheten som finns i Nordamerika. Känner du att det här skulle vara intressant för dig men du kanske inte vet var du ska vända dig. Då kan du alltid gå in på Olka och boka sportresor. Här kan du hitta paketlösningar både för företag men också för dig själv som är privatperson. Här kan du köpa bara lösa biljetter som kommer hem till dig innan avresa, du kan också köpa hela paket med hotell + flyg för ett förmånligt pris.

Mekka

Nordamerika är ishockeyns Mekka och det är bara här som stjärnor som Wayne Gretzky, Mario Lemieux och Mark Messier föds. Har man inte gått på en äkta NHL-match tidigare så har man verkligen missat något. En fight som man kommer minnas till den dagen man dör.