Vasaloppet – en del av fyra i klassikern

Träningshetsen i vårt avlånga land har nått oanade höjder och vi spenderar nästan mer tid på gymmet än vad vi gör i våra egna hem. Varför? För att vi vill komma i form eller för att skryta om alla tävlingar vi är med i.

199567-cross-country-skiingAlla människor är vi olika och vi har även olika syn på när det kommer till träning. Vad man i all fall kan enas om är att genom att träna så tar vi hand om våra kroppar men även får ett lite mer sundare liv. Förutom att vi mår bättre så kan man även se träning, eller då att vara med i olika tävlingar som något man kan ha med i sitt CV för att visa vilken typ av person man är och att man med det kan nå sina mål och håller vad man lovar. Ett bra exempel på det är just Klassikern som handlar om att man under ett helt år måste bit ihop och träna för att lyckas klara av alla grenar. Den populäraste grenen är just Vasaloppet så vill du ha en chans gäller det att boka i tid.

”När anmälan öppnade igen blev Vasaloppet fulltecknat på en och en halv minut, uppger arrangörerna. Alla de 15 800 platserna för Vasaloppet 2015 är bokade.” (läs mer)

Framförhållning

Ja, framförhållning är a och o om du vill ha en chans i att både komma i form men även att hinna boka en plats till de olika loppen. Så håll ögonen öppna när Vasaloppet öppnar upp sina portar. Och får du en skada under tiden så har vi även skrivit att det här med att spela poker även det är en sport – en sport du kan tjäna en hacka på.