Bra sporten för betting

Det finns massor av olika typer av sportsbetting men vilken sport är den ultimata när det gäller spel om pengar? De stora lagsporterna som exempelvis hockey och fotboll har historiskt sett varit populära i Sverige. En anledning till att hockey är så populärt gällande betting är antagligen att sporten som sådan erbjuder ett rikligt utbud av olika typer av spel. Det kan vara allt från vinnare av en match till liveodds på nästa målskytt. Vi man ”krydda till” spänningen av en hockeymatch finns det med andra ord alla möjligheter till det.

Just möjligheterna att kunna hitta en stor variation av olika bet är sannolikt en faktor som avgör om en sport blir populär bland det som gillar att spela om pengar. När det gäller hockey finns det även en hockeykultur i Sverige där intresse för själva sporten går ”hand i hand” med antalet människor som gillar att satsa en slant på slutresultatet. I Sverige är det nog endast fotboll som kan konkurrera med hockeyn gällande intresse och passion från den stora massan.

För att en sport ska kunna anses vara bra för betting behövs det alltså en kombination av genuint intresse och möjligheter att erbjuda en stor variation av olika spel.